Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Оголошено конкурсний відбір на посади керівників ШЕУ в трьох районах столиці

17 жовтня 2017 року, 11:53

Оголошено конкурсний відбір на посади керівників ШЕУ в трьох районах столиці. Про це повідомляють в Антикорупційній раді при Київському міському голові.

Вакансії відкриті в шляхово-експлуатаційних управліннях по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дарницького, Солом’янського та Шевченківського районів м. Києва.

Документи прийматимуть до 30 жовтня в Департаменті транспортної інфраструктури КМДА за адресою: 04070, м. Київ, Набережне шосе, будинок 2, (каб. 409).

Повний перелік необхідних документів та вимог до кандидата:

Ініціатива з моніторингу призначення керівників комунальних підприємств за конкурсом реалізовується в рамках проекту «Більше фактів для діалогу», який виконує IWPR Ukraine за підтримки МЗС Королівства Нідерландів у співпраці з Антикорупційною радою при Київському міському голові.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]