Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вихідних на багатьох дорожніх об’єктах Києва тривали ремонтні роботи

17 жовтня 2017 року, 17:28

Упродовж вихідних столичні дорожники активно ремонтували об’єкти вулично-дорожньої мережі міста. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Зокрема, 14 та 15 жовтня, враховуючи дощовиту погоду, на численних об’єктах дорожньо-транспортної інфраструктури міста тривали підготовчі роботи – фрезерування, встановлення бортового каменю, ремонт зливоприймачів, оглядових колодязів тощо.

У понеділок, 16 жовтня, на транспортній розв’язці на перетині просп. Перемоги та вул. Данила Щербаківського влаштували верхній шар покриття проїжджої частини, а на вул. О. Теліги – нижній шар дорожнього одягу на ділянці від вул. Дорогожицької до вул. Мельникова. Тривали роботи із влаштування дорожнього покриття на тротуарах вул. Набережно-Корчуватської та Залізничного шосе, і з сучасного полімерного покриття – на Парковому пішохідному мосту.

Окрім того, дорожники завершили ремонт прогонових будов Одеського шляхопроводу та влаштування арматурного каркаса монолітного поясу підпірної стінки зі сторони просп. Відрадного, а саме: на шляхопроводі на перетині просп. Комарова та б-ру Вацлава Гавела.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]