Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В Оболонському районі добудують концертну залу дитячої школи мистецтв і реконструюють шкільний стадіон

18 жовтня 2017 року, 13:50

В Оболонському районі реалізують два соціально важливих проекти: згідно з розпорядженнями КМДА № 1275 та № 1274 реконструюють із добудовою концертну залу дитячої школи мистецтв № 5, а також облаштують шкільний стадіон між школою І-ІII ступенів № 226 та навчально-виховним комплексом «Школа І ступеня – гімназія «Оболонь».

Зокрема, на вул. Маршала Малиновського, 11-В буде збудовано концертний зал на 450 місць, який включатиме аудиторії для хореографії, музичного мистецтва та студію звукозапису із сучасним обладнанням. Окрім створення належних умов для творчого розвитку дітей, сучасна концертна зала дасть змогу проводити весь спектр мистецьких, концертних, культурно-масових та освітніх заходів, оскільки наразі в Оболонському районі відсутні об᾽єкти комунальної власності з відповідним обладнанням і площею для проведення таких заходів.

Окрім того, буде реконструйовано шкільний стадіон між школою № 226 на вул. Прирічній, 19-Є та навчально-виховним комплексом «Школа І ступеня – гімназія «Оболонь» на вул. Прирічній, 27-Б. Наразі в цьому мікрорайоні відсутні будь-які сучасні спортивні споруди, а сам стадіон перебуває в занедбаному стані. Під час його відновлення фахівці мають облаштувати ігрово-тренувальне поле, два волейбольно-баскетбольні, футбольний і тренажерний майданчики.

Замовником робіт на цих об᾽єктах визначено Оболонську районну державну адміністрацію. Її зобов᾽язано під час укладання договорів підряду на реконструкцію передбачити умови щодо надання підрядною будівельною організацією гарантії якості виконаних робіт і встановити гарантійний строк експлуатації об’єктів не менше 10 років. Фінансування цьогорічних робіт здійснюватиметься в межах показників, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку м. Києва на 2017 рік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]