Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

19 жовтня відбудеться інформаційний тур енергоефективними будинками Києва

(подію завершено)

19
жовтня четвер
час проведення 10:00

19 жовтня о 10:00 у Київській міській державній адміністрації відбудеться інформаційний тур із теми: «Досвід міської громади Києва на шляху підвищення енергоефективності в житловому секторі». Захід організовано в рамках інформаційної кампанії «Енергія твого дому», що впроваджується у п’яти містах України за підтримки Європейського Союзу.

О 10:00 у рамках інформаційного туру відбудеться прес-брифінг за участю: представників Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, заступника голови Київської міської державної адміністрації Петра Пантелеєва, менеджера проектів сектору енергетики Представництва ЄС в Україні Ольги Бороданкової, керівника проекту IFC «Енергоефективність в житловому секторі України» Софії Лінн, а також представників неурядових і донорських організацій, місцевих органів влади, експертів із енергоефективності, голів успішних ОСББ, що впроваджують кращі енергоефективні практики в житловому секторі.

Також під час інформаційного туру відбудеться панельна дискусія у форматі «EnergyTalk», присвячена обговоренню ключових питань у сфері підвищення енергоефективності в житловому секторі.

Після цього буде організовано виїзд на модернізовані об’єкти з метою демонстрації досвіду комплексної термомодернізації житлових будинків за рахунок державних та міських програм співфінансування, а також програм і проектів міжнародних донорів.

О 12:30 – заплановано виїзд із двору КМДА. Учасники виїзду побувають в будинках, де проведені заходи з енергоефективності.

 

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, Колонна зала КМДА.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 202-74-61, 202-74-26, 202-74-48.

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події).

 

За подробицями звертатися до менеджера з комунікацій компанії «FGL Energy» Оксани Кадочнікової за номером: (068) 120 53 35, e-mail: [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]