Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада відновить будівництво розв’язки на примиканні проспекту Науки до Столичного шосе

18 жовтня 2017 року, 15:42

Для збільшення пропускної спроможності та створення належних умов організації руху автомобільного транспорту і пішоходів міська влада відновить будівництво транспортної розв’язки на примиканні проспекту Науки до Столичного шосе у Голосіївському районі. Київський міський голова підписав відповідне розпорядження КМДА.

Наразі у повному обсязі виконано тільки І чергу будівництва транспортної розв’язки вартістю 120,8 млн грн, що складає 12,9% загальної кошторисної вартості. Відповідний проект почав реалізовуватися ще у 2007 році, а в 2011 році у проекті було виділено окремі черги будівництва. Передбачена ж II черга досі не була розпочата через брак фінансування.

За новим розпорядженням, старий проект буде скориговано у зв᾽язку зі зміною кошторисної вартості реконструкції об᾽єкту та змінами у законодавстві, зокрема, державних будівельних норм на проектування. ІІ черга будівництва орієнтовною вартістю 814,03 млн грн буде реалізована протягом 2018-2022 років. У рамках ІІ черги транспортної розв’язки вирішуватиметься і питання можливого проходження будівництва через приватний сектор та майново-правові питання у разі необхідності компенсації.

Замовником робіт визначено комунальне підприємство «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва». Усі роботи триватимуть за рахунок бюджетних коштів відповідно до та в межах показників Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на відповідний рік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]