Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник: «Роботи з капітального ремонту фасадів у Дитячій клінічній лікарні № 9 та філії № 2 повністю завершать у наступному році»

18 жовтня 2017 року, 16:02

 

Роботи з капітального ремонту фасадів у Дитячій клінічній лікарні № 9 та філії № 2 Дитячої клінічної лікарні № 9 повністю будуть завершені у наступному році. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник під час інспекції ходу робіт із енергозбереження у зазначених медзакладах.

«Наразі у філії № 2 Дитячої клінічної лікарні № 9 на проспекті Правди, 64-А вже виконано роботи з капітального ремонту частини фасаду із заміною вікон. У Дитячій клінічній лікарні № 9 на вул. Копилівській, 1/7 наразі тривають роботи з капітального ремонту частини фасаду стаціонарної частини із заміною вікон, які до кінця року мають завершитися. У наступному ж році на обидвох об’єктах ми завершимо роботи з енергозбереження», – зауважив Микола Поворозник.

За його словами, очікуваний економічний ефект від проведення енергозберігаючих заходів орієнтовно складатиме 15-17%.

«Після завершення робіт із енергозбереження у філії № 2 поліклінічної частини ДКЛ № 9 зменшились тепловитрати на обігрів приміщень, що дозволить медзакладу зекономити кошти», – зазначив заступник голови КМДА.

Також під час інспекції він оглянув відремонтоване за міські кошти боксоване відділення (5 палат на 10 ліжок), які необхідні для перебування маленьких пацієнтів на період із моменту надходження до медзакладу – до встановлення діагнозу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]