Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Деснянському та Святошинському районах збудують нові артезіанські свердловини

19 жовтня 2017 року, 11:20

До кінця поточного року в Києві завершать будівництво 4-х нових артезіанських свердловин, виготовлять проекти на будівництво 15 артезіанських свердловин і 5 нових бюветних комплексів. Також на цей рік заплановано 22 капремонти бюветів, із яких 11 – уже виконані.

Зокрема, підписані розпорядження КМДА, що передбачають будівництво у Святошинському та Деснянському районах нових артезіанських свердловин, а в Оболонському та Дарницькому – бюветних комплексів.

Так, у Святошинському районі на вулиці Живописній, 2 та у Деснянському районі на вулицях Шолом-Алейхема, 14, Митрополита Володимира Сабодана, 2-Б, а також Олександра Сабурова, 3 збудують нові артезіанські свердловини малої продуктивності, а на вул. Йорданській, 11 в Оболонському районі та проспекті Петра Григоренка, 14 у Дарницькому районі – нові бюветні комплекси.

Замовником зазначеного будівництва визначено КП «Київводфонд», якому доручено визначити генеральні проектну та підрядну будівельну організації, розробити та затвердити проектну документацію для виконання робіт.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]