Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Після термомодернізації Дарницького дитячого будинку-інтернату річне споживання теплової енергії зменшиться вдвічі – Микола Поворозник

19 жовтня 2017 року, 15:41

 

Після завершення робіт із термомодернізації Дарницького дитячого будинку-інтернату для дівчат, споживання теплової енергії зменшиться з 416,5 до 208,25 Гкал у рік. При цьому прогнозована річна економія у грошовому еквіваленті складе 276 626,49 грн. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник під час перевірки виконання робіт із термомодернізації зазначеного закладу.

«Із метою підвищення енергетичної ефективності будівлі та зменшення споживання житлово-комунальних послуг у будинку-інтернаті наразі здійснюються заходи з термомодернізації закладу. Сьогодні тривають роботи з утеплення зовнішніх стін і горища, ремонту цоколя вище рівня мощення з фарбуванням та встановлення опалювальних приладів із термостатичними регуляторами», – розповів Микола Поворозник.

Він зауважив, що роботи заплановано завершити до кінця 2017 року.

«Згідно з проектом, ще заплановано замінити вхідні двері на енергозберігаючі металопластикові вироби, здійснити модернізацію теплового пункту з погодозалежним керуванням та системи освітлення із заміною освітлювальних приладів на світлодіодні, а також замінити вентилятори в харчоблоці. Останнім етапом робіт стане впровадження системи оперативного моніторингу, завдяки якій стане можливим дистанційний збір та передача інформації про рівень внутрішньої температури, параметри теплоносія та кількість спожитих енергоресурсів», –наголосив заступник голови КМДА.

Він також зазначив, що у наступному році заходи з термомодернізації будуть здійснені у Святошинському дитячому будинку-інтернаті для хлопців.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]