Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для маленьких киян реконструюють ще один дитсадок

19 жовтня 2017 року, 17:47

Щоб створити належні умови для виховання та навчання дітей, у Подільському районі реконструюють будівлю дошкільного навчального закладу загального типу № 88 на вул. Копилівській, 8. Відповідний проект робіт затверджено розпорядженням КМДА.

Проект розроблено, враховуючи експертний звіт філії «Київоблбудекспертиза» державного підприємства «Київоблбудінвест». Реконструкція триповерхового будинку для 110 дітей триватиме за рахунок бюджетних коштів (загальна кошторисна вартість складає 51 890 тис. грн). Зокрема, передбачено будівельні роботи, закупку устаткування, меблів та інвентарю тощо. Відновити дитсадок мають протягом шести місяців.

Нагадаємо, що наразі в столиці триває не лише реконструкція, а й відкриття нових дитячих садків. Загалом, за словами Київського міського голови Віталія Кличка, цього року заплановано відкрити 10 дитсадків і зменшити чергу до них на 3,5 тис. дітей, а за кілька років і повністю її ліквідувати.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]