Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Уночі облаштовано нове асфальтобетонне покриття на підходах та з’їздах шляхопроводу на проспекті Науки

20 жовтня 2017 року, 16:14

У рамках капітального ремонту шляхопроводу на просп. Науки уночі дорожники облаштували нове асфальтобетонне покриття на підходах до шляхопроводу та на 2-х з’їздах, що з’єднують вул. Саперно-Слобідську та просп. Науки.

Також, повідомили в КК «Київавтодор», з 05:00 20 жовтня на Набережному шосе на ділянці від мосту Метро до Паркового пішохідного мосту триває влаштування верхнього шару дорожнього покриття. Враховуючи інтенсивність руху транспорту на цій магістралі, верхній шар дорожнього одягу (як раніше і нижній шар) влаштовують з покращеного матеріалу – полімерасфальтобетону.

Крім того, на транспортній розв’язці на перетині проспекту Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Покотила тривають підготовчі роботи до бетонування тротуару шляхопроводу та монолітної плити підземного пішохідного переходу. На шляхопроводі на перетині просп. Комарова та б-ру Вацлава Гавела встановлюють бортовий камінь на підходах до шляхопроводу зі сторони просп. Відрадного та завершують підготовчі роботи до асфальтування зі сторони вул. Каблукова. А на шляхопроводі на Одеській площі встановлюють нове сучасне огородження «Vario Guard» та перильну огорожу на сходах зі шляхопроводу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]