Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

23 жовтня у Києві визначать кращого молодого соціального працівника міста

20 жовтня 2017 року, 17:49

23 жовтнявідбудеться фінал загальноміського Х ювілейного професійного конкурсу «Кращий молодий соціальний працівник м. Києва-2017». Участь у фіналі візьме начальник Служби у справах сім’ї та дітей КМДА Валерій Танцюра.

Метою конкурсу є публічне визнання професійних досягнень молодих фахівців у сфері соціальної роботи, виявлення талановитих спеціалістів і сприяння їхньому професійному зростанню.

Конкурс, який у 2007 році започаткував Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, охопив понад 100 працівників мережі Центрів соціальних служб та партнерських громадських організацій.

Цьогорічний конкурс тривав протягом місяця та відбувався у кілька етапів, за результатами яких визначатимуть переможців у номінаціях: «Соціальний Web Surfer!», «Майбутній майстер із соціальної роботи», «Професійна надія мережі ЦСССДМ м. Києва», «Обличчя соціальної роботи», «Приз глядацьких симпатій».

Серед завдань конкурсу не тільки демонстрація власних напрацювань, але й розширення компетенцій соціального працівника, отримання нових знань і навичок для використання у практичній соціальній роботі

Місце проведення: вул. Борщагівська, 128, «Campus антикафе».

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 456-77-81, (097)-528-96-09, (063)-349 55 69 (Шабатіна Анна).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]