Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КК «Київавтодор» продовжує ремонтні роботи на дорогах столиці

30 вересня 2017 року, 15:03

У суботу, 30 вересня, підприємства КК «Київавтодор» продовжують ремонтні роботи на численних об’єктах дорожньо-транспортної інфраструктури столиці. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Так, на площі Льва Толстого наразі виконуються роботи з влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття, влаштування основи тротуару та інші підготовчі роботи.

На вул. Володимирській на ділянці від вул. Льва Толстого до бульвару Тараса Шевченка дорожники знімають старе асфальтобетонне покриття та проводять роботи з заміни опорних плит і підняття зливоприймачів на проектну відмітку.

Активно продовжуються роботи і на транспортних розв’язках, зокрема на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського дорожники влаштовують верхній шар асфальтобетонного покриття та укладають ФЕМи на тротуарах, а на шляхопроводі на перетині просп. Комарова та бульвару Вацлава Гавела завершується підготовка до бетонування тротуарів з обох боків проїжджої частини.

Крім того, не припиняються роботи і з поточного (середнього) ремонту, зокрема оновлення дорожнього одягу сьогодні триває на частині вул. Милославської.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]