Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

26 жовтня на ВДНГ відбудеться виставка дорожньої та спеціальної техніки

23 жовтня 2017 року, 18:03

У четвер, 26 жовтня, на ВДНГ комунальна корпорація «Київавтодор» проведе виставку дорожньої та спеціальної техніки, яку дорожники щоденно використовують у роботі для ремонту та утримання вулично-дорожньої мережі столиці. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

На виставці буде представлено понад 130 одиниць як нової, так і капітально відремонтованої техніки для зимового утримання, ремонту асфальтного покриття, виконання будівельних робіт, нанесення дорожньої розмітки, а також інша спеціальна техніка. Будуть представлені зразки всесвітньо відомих виробників «Schmidt», «Bucher», «Crafco», «Hofmann», «LineLazer», «Wirtgen», «Vogele», «МАN», «Mercedes» та інших.

Враховуючи початок зимового періоду, окрема увага буде приділена снігоприбиральній техніці. Зокрема, буде представлена багатофункціональна снігоприбиральна техніка з боковими відвалами до 3-х метрів для прибирання магістральних вулиць міста, малогабаритні підмітально-прибиральні машини зі змінним обладнанням та сніговим відвалом для утримання тротуарів та вузьких вулиць столиці, техніка, оснащена сніговим відвалом зі змінним кутом роботи для прибирання тротуарів, паркових алей тощо.

Місце проведення: просп. Академіка Глушкова, 1, майданчик біля Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]