Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

27 жовтня відбудеться рейд щодо обмеження продажу алкоголю в МАФах

(подію завершено)

27
жовтня п'ятниця
час проведення 11:00

27 жовтня представники міської влади разом із представниками ЗМІ перевірятимуть, як підприємці виконують рішення Київради щодо обмеження продажу алкоголю в МАФах.

У рамках заходу відбудеться брифінг із теми: «Сухий закон» у Києві: чи зникають з полиць МАФів алкогольні напої і що чекає на порушників?» та виїзне інспектування малого бізнесу столиці.

У заході візьмуть участь: автор рішення, депутат Київради, член постійної комісії Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування Владислав Михайленко; депутат Київради, член постійної комісії Київради з питань власності, виконуючий обов’язки директора КП «Київблагоустрій» Андрій Андрєєв;

перший заступник директора Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища – начальник управління контролю за благоустроєм Тарас Панчій; інспектори благоустрою.

 

Збір журналістів об 11:00 за адресою: вул. Дегтярівська, 31, корпус 2.

Акредитація ЗМІ триває до 10:00 27 жовтня за телефоном: 097-626-22-33 (Тетяна).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]