Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада просить киян утримуватися від поїздок на власних авто під час снігопадів – Дмитро Давтян

01 листопада 2017 року, 14:21

Київська міська державна адміністрація просить киян утримуватися від поїздок на власних транспортних засобах у разі погіршення погодних умов в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.

«Під час інтенсивних снігопадів ми радимо киянам не користуватися приватними авто, а надавати перевагу громадському транспорту. Окрім того, переконливо просимо не залишати свої автомобілі обабіч доріг та у непризначених для цього місцях, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки», – зазначив заступник голови КМДА Дмитро Давтян під час засідання Київського міського оперативного штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій.

Він додав, що всі міські служби готові до виконання робіт із утримання автомобільних доріг і тротуарів, міжквартальних проїздів та прибудинкових територій тощо в осінньо-зимовий період. Зокрема, 345 одиниць снігоприбиральної техніки підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» готові у будь-який момент виїхати на автошляхи столиці. А у випадку інтенсивних затяжних снігопадів планується залучити ще 159 одиниць техніки сторонніх організацій.

Дмитро Давтян також звернув увагу, що за умови отримання від Українського гідрометцентру інформації про складні погодні умови в’їзд до Києва вантажного транспорту буде обмежуватися.

Нагадаємо, що відсьогодні, 1 листопада, щоб забезпечити своєчасне реагування та безпеку дорожнього руху у випадку різкого погіршення погодних умов, усі шляхово-експлуатаційні підприємства КК «Київавтодор» розпочали чергування у цілодобовому режимі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]