Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

2 листопада відбудеться нагородження найкращих працівників соціальної сфери

(подію завершено)

02
листопада четвер
час проведення 14:30

2 листопада о 14:30 напередодні Дня працівника соціальної сфери України в столиці відбудеться загальноміське зібрання працівників мережі Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (ЦСССДМ) м. Києва та представників партнерських організацій.

Учасниками заходу стануть 200 працівників мережі ЦСССДМ м. Києва. Також на захід запрошене керівництво Київської міської державної адміністрації та представники партнерських організацій, що працюють у сфері надання соціальних послуг. Під час зустрічі відбудеться нагородження найкращих працівників відзнаками Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та КМДА.

Під час зібрання вже традиційно оголосять переможців загальноміського конкурсу «Кращий молодий соціальний працівник м. Києва-2017». А найбільш досвідченим працівникам мережі ЦСССДМ м. Києва буде присвоєно почесне звання «Майстер соціальної роботи». Наприкінці заходу ті, хто тільки розпочав свій шлях у соціальній сфері, приймуть Обітницю соціального працівника.

Організатор заходу: КМЦСССДМ.

Місце проведення: просп. Перемоги, 112.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 456-77-81; (097)-528-96-09; (063)-349-55-69, Шабатіна Анна.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]