Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Через пошкодження мереж без опалення залишається близько 300 житлових будинків

03 листопада 2017 року, 16:08

 

У столиці для ліквідації пошкоджень на теплових мережах задіяні близько 80 протиаварійних бригад. Це, зокрема, працівники ПАТ «Київенерго», КП «Київтеплоенерго», житлово-експлуатаційних організацій. Станом на 3 листопада у Києві без опалення залишається понад 300 житлових будинків через пошкодження мереж, у тому числі будинкових. Комунальні ЖЕДи продовжують роботу на внутрішніх мережах, зокрема там, де виявлено повітря в системі опалення. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він зауважив, що місто продовжує вирішувати питання підключення до опалення для ОСББ та ЖБК, які мають заборгованість за житлово-комунальні послуги або досі не подали заявку на підключення.

«За результатами штабу з проходження опалювального сезону ми надали доручення «Київенерго» посилити роботу в Шевченківському районі, зокрема на Нивках та Лук’янівці, де сьогодні маємо найбільшу кількість пошкоджень», – сказав Петро Пантелеєв.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]