Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На площі Перемоги встановлено додаткові світлоповертальні елементи

06 листопада 2017 року, 11:38

На одній із центральних ділянок вулично-дорожньої мережі столиці – Площі Перемоги – встановили світлоповертальні елементи. Це дозволить водіям краще орієнтуватися на площі, особливо у темний період доби, та покращить безпеку руху. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Такі елементи безпеки, запозичені з європейської практики, раніше вже встановлювали в столиці на площах Європейській, Тараса Шевченка, Лівобережній та ділянках Кільцевої дороги.

Встановлені світлоповертальні елементи виготовлені переможцем конкурсу науково-технічних проектів НАН України в 2017 році – Інститутом проблем реєстрації інформації НАН України.

Щоб підвищити безпеку дорожнього руху, «Київавтодор» підтримала проект «Розробка та впровадження високоефективних кругових світлоповертальних елементів для автомагістралей та транспортних мереж м. Києва», запропонований Інститутом, та погодилась здійснити дослідну експлуатацію виготовлених зразків.

Зауважимо, що зразки світлоповертальних елементів були надані Інститутом безкоштовно.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]