Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві триває ліквідація пожежі у житловому будинку на вул. Жилянській, 37

08 листопада 2017 року, 12:00

У Києві на вул. Жилянській, 37 загорілась будівля закладу громадського харчування. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у м. Києві.

Повідомлення про пожежу надійшло до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві 8 листопада о 9:56. Рятувальники, які прибули на місце о 10:03, встановили, що займання сталося на першому поверсі чотириповерхового будинку у приміщенні ресторану – у вентиляційній системі на кухні. Далі полум’я розповсюджувалось на другий поверх житлового будинку.

Як попередили в ДСНС, існує загроза розповсюдження вогню на верхні поверхи та на покрівлю.

Наразі роботи з ліквідації пожежі тривають. Для гасіння пожежі задіяно 20 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 83 представники особового складу ДСНС. На місці події також працює техніка та рятувальники КАРС «Київська служба порятунку».

Причини загорання встановлюються. Людей, що знаходилися у приміщенні, евакуйовано.

До уваги водіїв! Рух транспорту поблизу місця події ускладнено.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]