Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві цього року відремонтували 39 парків і скверів, ще 48 зелених зон на завершальній стадії – Петро Пантелеєв

08 листопада 2017 року, 18:16

 

Сьогодні у Києві відкрили оновлений парк напроти вулиці Андрія Малишка, 15-25 (Дніпровський район), а також сквер на вулиці Вербицького, 12 (Дарницький район). Загалом цього року в місті вже виконаний капітальний ремонт у 39 парках і скверах, ремонти 48 об’єктів на завершальному етапі. Про це під час відкриття зелених зон сказав заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Зараз ми активно відкриваємо сквери та парки, проведена величезна робота колективів зеленбудів. Уже завершені ремонтні роботи у 39 парках і скверах, ще на 48 об’єктах ремонти на завершальному етапі. Минулого року нам вдалося зробити ремонт більш як 60 парків і скверів, тобто в цьому році ми знову маємо певний рекорд виконання робіт», – сказав Петро Пантелеєв.

Він нагадав, що нещодавно у Києві після комплексного ремонту відкрили парк «Наталка» в Оболонському районі.

«Були оновлені сквер біля МВЦ, «Гідропарк» у Дніпровському районі, сквер на площі Кривоноса у Солом’янському районі, облаштували сквер на місці МАФів на Контрактовій площі. Це свідчить про системну роботу в напрямі озеленення міського середовища, коли навіть на невеликій ділянці землі, територіях, що були занедбані чи обнесені МАФами, є прагнення зробити місце для відпочинку», – зазначив заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]