Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У КМДА відбудеться круглий стіл: «Відсутність ролі батька: наслідки та шляхи подолання»

(подію завершено)

20
березня вівторок
час проведення 14:30

20 березня о 14:30  у Київській міській державній адміністрації відбудеться круглий стіл із теми: «Відсутність ролі батька: наслідки та шляхи подолання», присвячений проблемі фізичної та емоційної відсутності батька у родинному житті та вихованні дітей.

Спеціалісти соціальних установ та громадських організацій у форматі круглого столу напрацьовуватимуть ефективні моделі залучення батька до активної участі у вихованні дитини та житті родини. Спеціалісти державних структур і громадських організацій обговорять сучасний стан сімейної політики в Києві, міжнародні дослідження та статистичні дані щодо цієї теми. Також учасникам презентують вітчизняний досвід подолання кризи відсутності батька. Результатом круглого столу стане резолюція, в якій будуть закріплені конкретні практичні спільні дії громадського сектору та представників державних соціальних структур щодо подолання наслідків відсутності ролі батька у процесі виховання дитини.

Організатори: Служба у справах дітей та сім’ї за ініціативи ГО «Міжнародний Центр Батьківства» у співпраці з Київським міським центром сімʼї «Родинний дім».

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, Київська міська державна адміністрація, каб. 512.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 456-77-81, 097-528-96-09, 063-349-55-69, Шабатіна Анна.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]