Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Бюджетна комісія виділила додатково 1,3 млн грн на національно-патріотичне виховання дітей та молоді

10 лютого 2016 року

Бюджетна комісія виділила додатково 1,3 млн грн на національно-патріотичне виховання дітей та молоді

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати підтримали Міську комплексну цільову програму “Освіта Києва. 2016-2018 роки”.

Загальний обсяг фінансування програми на три роки становить 26,2 млрд грн, з них із міського бюджету 20,1 млрд грн, решта 6,1 млрд грн — інші джерела фінансування.

В рамках фінансування бюджетна комісія підтримала ініціативу члена постійної комісії Київради з питань освіти, науки, сім'ї, молоді та спорту Вадима Васильчука щодо збільшення фінансування підпрограми “Патріотичне виховання” та додатково виділила 1,3 млн грн на її реалізацію.

“В умовах складної соціально-економічної ситуації в країні важливим питанням є консолідація українського суспільства навколо спільного майбутнього, захисту незалежності, територіальної цілісності України. Саме цьому сприятиме підпрограма “Патріотичне виховання”, оскільки передбачає створення єдиного методичного і термінологічного підходу до сфери національно-патріотичного виховання, а також обмін досвідом та успішними практиками з країнами євроатлантичного союзу”, - зазначив Вадим Васильчук.

Також виділені кошти будуть спрямовані на популяризацію серед дітей та молоді патріотичних настроїв через щомісячні заходи спортивно-патріотичного спрямування; проведення тематичних конкурсів, виставок, змагань; створення та розповсюдження іміджевих соціальних роликів, приурочених до визначних для України дат та патріотичних заходів; відновлення приміщень для проведення занять з вогневої підготовки в навчальних закладах столиці.

Міську комплексну цільову програму “Освіта Києва. 2016-2018 роки” мають затвердити на пленарному засіданні Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]