Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Через прогнозований снігопад 27 листопада столичним школам рекомендовано працювати у змішаному форматі

24 листопада 2023 року, 15:35

У зв’язку із прогнозованим снігопадом у понеділок, 27 листопада, київським школам рекомендовано організувати освітній процес у змішаному форматі. При цьому має бути передбачено очний формат навчання для учнів, які перебуватимуть у закладі загальної середньої освіти, та дистанційний – для тих, які через погодні умови залишаться вдома.

Таке рішення прийняте під час засідання Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У загальноосвітніх навчальних закладах триватимуть заняття. Проте, чи вести дітей до школи – вирішувати батькам. Для тих учнів, хто лишиться вдома, буде організовано дистанційне навчання.

Дитячі садки при цьому працюватимуть у звичайному режимі.

Нагадаємо, враховуючи прогнозоване погіршення погодних умов, міська влада прийняла рішення про обмеження в’їзду у столицю зранку 27 листопада.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]