Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До прибирання снігу та протиожеледної обробки у столиці задіяні 283 одиниці техніки «Київавтодору»

18 січня 2024 року, 7:12

Міські дороги, мости, спуски та підйоми чистять від снігу та обробляють протиожеледними засобами 283 одиниці спецтехніки КК «Київавтодору». Про це повідомляє комунальна корпорація.

Також «Київавтодор» задіяв 462 працівника у складі 60 бригад із ручного прибирання для оброблення та очищення тротуарів, сходів, пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту.

До прибирання парків і скверів залучено 55 одиниць техніки та 635 працівників «зеленбудів». Також залучені працівники керуючих компаній.

Згідно з прогнозом синоптиків, 18 січня у Києві очікуються пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця, вдень дощ, температура 3-5° тепла.

Просимо водіїв бути максимально обачними на дорогах, дотримуватись безпечної дистанції, а пішоходів – бути обережними та не забувати носити флікери в темний час доби.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]