Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дорожники продовжують розчищати вулично-дорожню мережу міста від снігу

01 грудня 2016 року, 10:56

Сьогодні вночі, 1 грудня, 233 одиниці техніки та 24 бригади з ручного прибирання підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» забезпечували утримання вулично-дорожньої мережі столиці у належному стані.

Так, у ніч з середи на четвер було оброблено посипальними матеріалами вулично-дорожню мережу столиці, щоб не допустити утворення ожеледі та снігових накатів. Також зранку 1 грудня сіллю та піскосоляною сумішшю було оброблено дороги й тротуари, щоб забезпечити безпеку руху водіїв і пішоходів.

Продовжувались роботи і з очищення від снігу тротуарів, які обслуговують підприємства корпорації. Сьогодні на світанку бригади з ручного прибирання виконували очищення від снігу зупинок громадського транспорту, підходів до наземних і підземних пішохідних переходів.

Загалом протягом доби автодорівці використали 973,2 тонни солі та 720,1 тонни піщано-соляної суміші.

Наразі автодорівці уважно перевіряють технічний стан спеціальної техніки та, у разі необхідності, оперативно ремонтують машини, адже завтра у Києві очікується сильний снігопад і вся техніка «Київавтодору» повинна бути «в бойовому строю», щоб забезпечувати своєчасне прибирання столиці від снігу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]