Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Геннадій Пліс урочисто відкрив Чемпіонат Європи зі стрибків у воду

12 червня 2017 року, 18:02

12 червня Перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс урочисто відкрив Чемпіонат Європи зі стрибків у воду. Він впевнений, що захід відбудеться на достойному рівні, адже столиця України вже встигла зарекомендувати себе як гостинне місто.

«Цей рік для нас дуже важливий – нещодавно у Києві було проведено пісенний конкурс «Євробачення-2017», який відвідало чимало гостей із різних куточків світу. А сьогодні ми відкриваємо двері для гостей уже з іншого приводу – Чемпіонату Європи зі стрибків у воду. Із 12 до 18 червня шанувальники цього красивого виду спорту можуть насолодитись змаганнями, у яких візьмуть участь понад 140 спортсменів із 22 країн Європи», – підкреслив Геннадій Пліс.

Він сподівається, що гості міста вже відчули київську гостинність, побачили красу старовинного міста та мали можливість познайомитися з чудовими людьми.

«Так, у нас є ще чимало проблем, у нас є нерозв’язаний досі конфлікт, але ми працюємо і віримо. Ми робимо все для того, щоб і наші співгромадяни, і гості столиці почувалися як вдома. Щоб знаходили можливості для відпочинку та навчання, розвитку та натхнення. І я вірю, що ці можливості неодмінно знайдуться», – наголосив перший заступник голови КМДА.

Він побажав перемоги найкращим і висловив упевненість, що ці змагання подарують усім позитивні емоції та залишать гарні спогади.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]