Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Голосіївський район поповнився новим комунальним садочком

14 вересня 2017 року

Голосіївський район поповнився новим комунальним садочком

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати підтримали створення нового дитячого садочка в Голосіївському районі.

Дошкільний навчальний заклад №106 розміщуватиметься в новобудові на проспекті Науки, 65 і вже найближчим часом зможе прийняти понад 100 дітей.

«Голосіївський район інтенсивно розвивається і наразі гостро потребує нових комунальних освітніх закладів. Враховуючи це, найближчим часом буде відкрито новозбудований дошкільний заклад, який частково вирішить цю проблему. Важливо, що він є не лише комфортним, а й сучасним. Зокрема, його обладнано високотехнологічним басейном, що самостійно визначає санітарний стан води, сучасним покриттям дитячих майданчиків, екологічно чистим та безпечним покриттям підлоги», - зазначила голова постійної комісії Київради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Ганна Старостенко.

За її словами, новий дитсадочок зможе прийняти дві групи для дітей віком від 2 до 3 років та 4 дошкільні групи для дітей віком від 3 до 6 років з режимом роботи 12 годин. На будівництво цього дитсадка з міського бюджету було виділено 58,6 мільйонів гривень.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]