Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада продовжила знижку на оренду комунального майна до 1 березня 2018 року

09 листопада 2017 року

Київрада продовжила знижку на оренду комунального майна до 1 березня 2018 року

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати внесли зміни до положення про оренду майна територіальної громади міста Києва.

Рішення продовжує дію знижки на оренду комунального майна з 1 листопада 2017 року до 1 березня 2018-го. На переконання депутатів Київради, лише так місто зможе конкурувати на ринку з об’єктами приватної та державної власності.

«За цей час, з листопада до березня міська влада повинна напрацювати та втілити в життя нову редакцію Положення про оренду майна територіальної громади міста Києва. Документ буде революційним, він направлений на ефективне використання комунальних об’єктів. Вони мають конкурувати на ринку з приватною та державною власністю. Нагадаю, у нас і досі лишаються вільними 156 тисяч квадратних метрів нежитлових приміщень майна територіальної громади. Якщо б ми не продовжили дану знижку – шанси надати ці об’єкти в оренду звелися б до нуля», – наголосив співавтор даного проекту рішення, депутат Київради Сергій Артеменко.

За його словами, щороку з оренди комунального майна міський бюджет отримує 75 мільйонів гривень доходу.

Рішення підтримали 81 депутат.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]