Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада зберегла ставку паркувального збору до кінця року

22 червня 2017 року

Київрада зберегла ставку паркувального збору до кінця року

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати внесли зміни до встановлення місцевих податків і зборів у місті Києві.

“Суть цього рішення – зберегти ставку паркувального збору на сьогоднішньому рівні до кінця поточного року. Необхідність збереження цієї ставки обумовлена наступним: на сьогодні Верховною Радою України у першому читанні прийнято законопроект щодо реформування сфери паркування. Цей законопроект дозволить забезпечити надійний та дієвий механізм притягнення водіїв до сплати паркувального збору. Закон може бути прийнятий і запрацювати у повному обсязі до кінця 2017 року, відповідно ми зможемо навести лад у паркуванні і сплаті за паркування”, - зазначив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, на фоні підняття комунальних тарифів та планів підвищити тариф на перевезення у пасажирському транспорті, у міста є можливість зберегти ставку паркувального збору на теперішньому рівні. Таким чином, до ставки відповідного збору з 1 липня по 31 грудня 2017 року застосовується понижувальний коефіцієнт — 0,5, замість раніше запланованого— 0,75.

Відповідне рішення підтримали 89 депутатів. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]