Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київський велотрек запрошує новачків і досвідчених велосипедистів на тренування

06 червня 2017 року, 18:54

Столичний велотрек, який нещодавно відкрився у Києві після реконструкції, запрошує усіх охочих на тренування. Після попереднього інструктажу новачки зможуть виїжджати на полотно на шосейних і трекових велосипедах.

Так, новачки зможуть тренуватися кожного вівторка та четверга (з 19:00 до 21:00) і суботи (з 15:00 до 17:00).

Досвідчені любителі, які впевнено їздять треком, тренуватимуться в понеділок, середу, п’ятницю (з 19:00 до 21:00), а також у суботу (з 15:00 до 17:00).

Наразі заняття безоплатні, але в майбутньому вступить у силу абонементна система відвідувань. Безкоштовні години відвідування також передбачені.

Графік тренувань на найближчий час.

Місце проведення: вул. Б. Хмельницького, 58, Київський велотрек.

Детальніше: https://goo.gl/ky2kQy.

 

Довідково.

На велотрек можна приїхати на будь-якому велосипеді, але на полотно допускаються лише справні трекові та шосейні велосипеди. Гірські, міські та інші велосипеди можна взяти з собою всередину полотна і проїхатися асфальтовим покриттям, якщо це не заважає проведенню тренувань та іншим учасникам.

Із собою необхідно обов’язково мати велосипедний шолом, велоформу та захист рук – бажано. Інструктаж обов’язковий.

Також на велотреці можна бігати, але тільки у ранкові години та в спортивному взутті для бігу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]