Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київтеплоенерго» замінило пошкоджену ділянку магістральної тепломережі у Святошинському районі (+фото)

16 серпня 2023 року, 10:27

У столиці продовжується підготовка до опалювального сезону та ремонт найбільш зношених ділянок тепломереж у всіх районах столиці. У Святошинському районі на вул. Тулузи аварійники виконали ремонт на магістральному трубопроводі після виявлених під час гідравлічних випробувань чотирьох пошкоджень. Про це інформує КП «Київтеплоенерго».

Магістральні мережі великого діаметру – це основна ланка процесу теплопостачання. Від їхнього стану залежить стабільність послуг для цілих мікрорайонів. Щоб покращити якість теплопостачання для 127 будівель, серед яких 99 багатоповерхівок, 12 відомств, 14 навчальних та 2 медичних заклади, замінили частину аварійної ділянки, збудованої 43 роки тому.

Мережі переклали між двома теплокамерами. Замість пошкодженої труби проклали нову сталеву діаметром 700 мм із гідроізоляцією та утепленням. Відновлення гарячого водопостачання в мікрорайоні планується після завершення ремонтних робіт.

Нагадаємо, випробування тепломереж на міцність та гідравлічну щільність – це обов’язкова умова підготовки теплового господарства до опалювального сезону в Україні згідно з Правилами підготовки теплових господарств до опалювального періоду, затвердженими наказом Міністерства палива та енергетики України, Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 № 620/378.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]