Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КП «Київпастранс» завершило реконструкцію трамвайних переїздів на вул. Автозаводській

09 грудня 2016 року, 18:10

У столиці завершено реконструкцію трамвайних переїздів на вул. Автозаводській, який було розпочато 16 листопада 2016 року. Про це інформують у КП «Київпастранс».

Зазначимо, що на час реконструкції було заплановано облаштування двох трамвайних переїздів на ділянках: перетин вулиць Автозаводської і Пріорської, Автозаводської та Лугової.

Нагадаємо, що сучасні конструкції переїздів виконано за новітніми європейськими технологіями, облаштування яких на трамвайних коліях полягає в суцільному покритті з великогабаритних залізобетонних плит. На час ремонтних робіт, було заблоковано рух трамваїв маршрутів №№ 12, 17, 19, а наземний громадський транспорт курсував за спеціальним режимом руху.

 «Сьогодні відновили роботу трамвайних маршрутів №№ 12, 17, 19. Планували закінчити усі роботи до 15 грудня, але, завдяки ефективній роботі наших працівників реконструкцію було завершено швидше. Тепер переїзди на вул. Автозаводській сучасні та комфортні, а головне – безпечні для проїзду. У 2017 році плануємо розпочати планові реконструкції ще на 18 об’єктах, зокрема на початку року на вул. Автозаводській, вул. Полярній та на площі Т. Шевченка», – повідомив генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]