Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Минулоріч Київ отримав майже 32 млн грн дивідендів від ПАТ ХК “Київміськбуд”

28 квітня 2017 року

Минулоріч Київ отримав майже 32 млн грн дивідендів від ПАТ ХК “Київміськбуд” 

Минулого року місто Київ та акціонери отримали майже 32 млн грн. дивідендів, за результатами роботи ПАТ ХК “Київміськбуд” у 2015 році.

“Київміськбуд” щороку справно виплачує дивіденди акціонерам і місту. Хочу зазначити, що також компанія передасть акціонерам 35% свого прибутку за минулий 2016 рік. А це майже 35 мільйонів гривень. За останні два роки це найбільші відсотки відрахувань на дивіденди”, - зазначив голова Наглядової ради ПАТ ХК “Київміськбуд” Володимир Слончак.

Також минулого року до комунальної власності Києва безоплатно надійшли інженерні мережі 53-х новозбудованих об’єктів. Йдеться про об’єкти тепло- та електропостачання, водопровідних та каналізаційних мереж, об’єктів газопостачання та освітлення. Їх на баланс міста передало ПАТ ХК “Київміськбуд”. Проведені заходи дали можливість збільшити комунальну власність міста на 67 млн грн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]