Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Місія української делегації сьогодні у Страсбурзі – підтримка Надії Савченко» – В.Прокопів

22 березня 2016 року

«Місія української делегації сьогодні у Страсбурзі – підтримка Надії Савченко» – В.Прокопів

Заступник міського голови – секретар Київради Володимир Прокопів у складі української делегації бере участь у 30-й сесії Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи. Сьогодні, перед початком засідання Конгресу, делегація спільно з членами постійного представництва України при Раді Європи провели акцію на підтримку льотчиці Надії Савченко під назвою “FreeSavchenko”.

Українська делегація спільно з членами постійного представництва України при Раді Європи провели акцію на підтримку льотчиці Надії Савченко під назвою “FreeSavchenko”

На думку Володимира Прокопіва, нині це головна місія вітчизняної делегації у Страсбурзі.
«Ми тут для того, аби привернути увагу світового товариства до зухвалого та грубого порушення прав людини Росією, на прикладі Надії Савченко. Можливість це донести на Раді Європи, яка зараз є у нашої делегації, для нас - принципово важлива. Сподіваюсь, долучивши до акції інші делегації, які входять до Ради Європи, ми зможемо допомогти іншим нашим військовополоненим, які знаходяться у РФ», - зазначив Прокопів.

Нагадаємо, впродовж 22-24 березня у Страсбурзі проходить 30-та сесія Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи. У ній беруть участь представники різних країн держав-членів Ради Європи. Українська делегація складається з 12 представників місцевого самоврядування та регіональної влади України. Серед них – заступник міського голови – секретар Київради Володимир Прокопів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]