Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада презентувала провідні галузеві інфраструктурні проекти міжнародній японській компанії «Марубені Корпорейшн»

01 листопада 2016 року, 16:41

Сьогодні перший заступник голови КМДА Генадій Пліс разом із заступниками голови КМДА Іллею Сагайдаком та Петром Пантелеєвим провели зустріч із японською делегацію, міжнародною компанією «Марубені Корпорейшн». Зустріч присвятили презентації та обговоренню перспектив реалізації інфраструктурних та екологічних проектів столиці.

«Київ лідирує серед українських побратимів і є найбільш привабливим для інвестицій. Найсуттєвіші для нас – галузеві інфраструктурні проекти. Саме їх і презентували. Сміттєспалювальний завод, дороги і транспорт – це лише найбільші з них. І, оскільки наступний рік у країні – рік Японії, і ми вже готуємося до цього, – я вірю, що партнерство між столицею України і японським компаніями має бути взаємно корисним і перспективним. Ми із задоволенням розглядатимемо не лише можливості для кредитування, але й спільні інвестиційні проекти, адже саме вони закладатимуть основи нашого розвитку», – каже перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

Своєю чергою, Ілля Сагайдак ознайомив японську делегацію з пріоритетними проектами в галузі транспорту.

«Наша транспортна інфраструктура дісталась нам у спадок ще з радянських часів і потребує серйозного втручання інвестицій. Ми розуміємо, що транспорт – це і екологія, і ефективність міста, і енергозбереження в цілому. Ми робимо все можливе, щоб мешканці столиці отримували якісні послуги та комфортний транспорт. Дуже сподіваємося на співробітництво з Японією», – зауважив Ілля Сагайдак.

Він також наголосив на тому, що в столиці існує проблема зі сполученням лівого та правого берегів, адже Київ має лише 5 мостів, більшість із яких завантажені на 140%.

«Ми шукаємо надійного партнера для реалізації наших проектів, адже кожен із них націлений на створення комфортних умов для мешканців столиці», – підсумував Ілля Сагайдак.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]