Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На час випробувань тепломереж гаряче водопостачання припинять для частини споживачів Святошинського та Подільського районів

04 травня 2017 року, 16:43

На час проведення випробувань тепломереж гаряче водопостачання буде припинене для частини споживачів Святошинського та Подільського районів столиці. Про це повідомило ПАТ «Київенерго», яке продовжує гідравлічні випробування тепломереж, що перебувають у зоні відповідальності компанії.

Так, із 3 до 17 травня випробування тепломереж проводять від районної котельні «Веркон». На цей період гаряче водопостачання тимчасово припинено для 24 житлових будинків, 1 дитсадка та 11 відомств у Святошинському районі.

Із 4 до 18 травня випробування тепломереж проводять від районної котельні «Виноградар». На цей період гаряче водопостачання тимчасово припинено для 245 житлових будинків, 5 лікувальних закладів, 24 дитячих садків, 13 шкіл і 70 відомств у Подільському районі.

Як нагадує підприємство, ознайомитися з термінами проведення гідравлічних випробувань на кожній вулиці міста можна за допомогою спеціального сервісу на сайті «Київенерго». Для цього необхідно обрати свій район і вулицю, на екрані з’явиться інформація про термін тимчасової відсутності гарячої води.

«Київенерго» закликає містян бути уважними та дотримуватись заходів безпеки: при виникненні провалин ґрунту чи асфальту або появі води чи пари на поверхні за жодних обставин не наближатися до них. Натомість необхідно повідомити про пошкодження, зателефонувавши до контакт-центру підприємства за номером 15-88 (із мобільного – 202-15-88).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]