Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Оболоні на місці занедбаного аварійного дитсадка хочуть збудувати новий

15 червня 2016 року

На Оболоні на місці занедбаного аварійного дитсадка хочуть збудувати новий

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім'ї, молоді та спорту депутати погодили проект рішення “Про майнові питання, пов'язані з будівництвом дошкільного навчального закладу на вул. Попова, 7 в Оболонському районі”.

Наразі на земельній ділянці за адресою ул. Попова, 7 розташовується дитячий дошкільний навчальний заклад загальною площею 523,6 кв. м. Він перебуває в аварійному стані й не підлягає ремонту та модернізації.

Відповідний проект рішення пропонує надати Оболонській райдержадміністрації дозвіл на знесення будівлі за рахунок коштів інвестора. Разом із тим Департамент економіки та інвестицій виконавчого органу Київради (КМДА) має провести конкурс і знайти інвестора, який на вул. Попова, 7 збудує новий дитячий садочок. Він має бути розрахований на 75 дітей, і таким чином розвантажить дитсадки Оболоні, які наразі переповнені на 140%.

Постійна комісія Київради з питань освіти, науки, сім'ї, молоді та спорту одноголосно підтримала проект рішення та доручила виконавчому органу розглянути можливість збільшення кількості місць у дитсадку. Відповідний проект рішення також має розглянути постійна комісія з питань власності.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]