Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На проспекті Ватутіна встановили два нових електронних табло

14 липня 2016 року, 16:13

На зупинці тролейбусів і автобусів на проспекті Ватутіна в напрямку станції метро «Петрівка» сьогодні було встановлено два електронних табло, що відображають інформацію про рух громадського транспорту, зокрема, про час його прибуття.

«Пасажири в реальному часі бачать, коли прибуде транспорт потрібного маршруту. У планах міста сприяти встановленню подібних табло для зручності пасажирів. До кінця року на зупинках громадського транспорту столиці обладнають ще 90 електронних табло», – зазначив директор Департаменту транспортної інфраструктури Сергій Майзель.

Наразі у столиці встановлено 60 таких конструкцій, з яких 25 електронних табло з’явились на зупинках громадського транспорту на початку року. Нещодавно електронні табло обладнали на зупинкових комплексах «Центральний універмаг» на вулиці Хрещатик в обидва напрямки руху на зупинках автобусних маршрутів № 24 («Залізничний вокзал Центральний – Києво-Печерська лавра – Національний музей історії України у Другій Світовій війні», який було нещодавно подовжено до вокзалу) та № 114 («Залізничний вокзал Центральний – вулиця Милославська»).

У  найближчій перспективі Служба енергетичного забезпечення та зв’язку КП «Київпастранс» планує встановити подібні конструкції на Європейській площі у напрямку станції метро «Арсенальна» та відновити роботу табло на станції метро Лівобережній. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]