Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ніч у Києві пройшла спокійно, працює комунальний сектор та Гуманітарний штаб – Микола Поворозник

11 березня 2022 року, 9:12

Ніч у Києві пройшла спокійно, після закінчення комендантської години відкрилися магазини та аптеки, розпочинає роботу громадський транспорт. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Для сполучення між лівим та правим берегом працюють Дарницький та Північний мости. Комунальні служби функціонують, місто забезпечене світлом, теплом, водою, зв’язком в усіх районах без винятку.

Соціально незахищені верстви населення та люди, які опинилися у складних життєвих обставинах можуть отримати продуктові набори у територіальних центрах соціального обслуговування за місцем проживання. Адреси та контакти центрів можна подивитися на сайті КМДА, Гуманітарного штабу, а також у застосунку «Київ цифровий».

«Прохання до водіїв – не виїжджайте без нагальної потреби у місто, пропускайте машини «швидкої» та транспорт з гуманітарним вантажем. Кияни, не залишайте на довго домівки та дотримуйтеся правил комендантської години. Допомагайте тим, хто поруч! Разом до перемоги!», – наголосив Микола Поворозник.

Офіційні новини міської влади:

• Офіційний Telegram-канал КМДА: https://t.me/KyivCityOfficial
• Ми на Facebook: fb.com/kyivcity.gov.ua
• Ми у Twitter: https://twitter.com/kmda_official

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]