Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Особовий склад комунального підприємства «Муніципальна охорона», що опікується порядком та охороною в столиці, на сьогодні налічує 536 осіб

10 грудня 2020 року, 17:29

Новий Департамент муніципальної безпеки КМДА створено рішенням Київської міської ради від 30 липня 2020 року. Загальна чисельність – 58 осіб. До складу Департаменту увійшли Управління з питань цивільного захисту, Управління з питань взаємодії з правоохоронними органами, відділ територіальної оборони та відділ мобілізаційної роботи. Про це сьогодні під час презентації структурного підрозділу КМДА повідомив його директор Роман Ткачук.

За його словами, Департамент працюватиме за трьома основними напрямами – безпека, цивільний захист та територіальна оборона.

Департамент також координує роботу двох комунальних підприємств «Київська служба порятунку» та «Муніципальна охорона», загальна чисельність особового складу – понад 650 осіб. Із них 536 муніципальних охоронців, які опікуються порядком у столиці та охороною комунального майна міста.

«Департамент у своїй діяльності буде продовжувати плідну співпрацю та взаємодію з Головним управлінням ДСНС України у м. Києві, Національною поліцією. Лише з початку року столичними рятувальниками виконано більше 15 тисяч виїздів на надзвичайні ситуації на території міста Києва – це сотні врятованих життів», – зазначив Роман Ткачук, директор Департаменту муніципальної безпеки КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]