Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Пелікани столичного зоопарку переселились до теплого зимового будиночку (+фото, відео)

01 грудня 2023 року, 10:39

Із першим снігом у пеліканів КиївЗоо починається велике переселення до теплого зимового будиночку. Про це розповідає КП «Київський зоопарк».

«Це дуже складна та відповідальна подія – домовитись із кожним поважним птахом перейти до пеліканячого маєтку. Цього разу вони заселялись у три етапи – групами 15, 3 і 2 пернатих мешканці. І відтепер уся метушлива родина з 16 рожевих та 4 кучерявих пеліканів насолоджується зимовими апартаментами», – йдеться у дописі КиївЗоо.

У зимовому будинку до послуг птахів – басейн для плавання, насісти з великих колод, кам’янисті схили та доріжки для піших прогулянок і, звісно, опалення та спеціальні ультрафіолетові лампи для прийому сонячних процедур.

Так само в зоопарку подбали і про корисне та смачне харчування: all-inclusive пеліканів включає свіжеохолоджених молоденьких карасиків, невелику морську рибу різних видів та спеціальні корисні добавки. Загалом 1,5-2 кг на кожного птаха на день.

Будиночок пеліканів розташований між озерами одразу за Центральним входом. Тож саме цим величним пернатим довірено першими зустрічати відвідувачів і заряджати їх чудовим настроєм. «Київський зоопарк» запрошує киян і гостей столиці помилуватися «життєрадісними курортниками».

Нагадаємо, що центральні квиткові каси зоопарку працюють у понеділок із 12:00 до 15:00, із вівторка до неділі – з 10:00 до 15:00. Вхід у зоопарк – до 15:00, перебування на території – до 16:30.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]