Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Петиція, аби на табло у метро відображався час до прибуття потягу прийнята до розгляду

05 лютого 2016 року

Петиція, аби на табло у метро відображався час до прибуття потягу прийнята до розгляду

Електронна петиція під назвою “Табло метрополітену має інформувати про час очікування до наступного потягу, а не навпаки” набрала необхідну, згідно з рішенням Київської міської ради № 103/2006 від 8.10.2015 “Про затвердження Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій”, кількість голосів та прийнята до розгляду відповідно з Положенням.

Відтак, вказана петиція набрала 10006 голосів, при мінімально необхідних 10000.

Заступник міського голови-секретар Київської міської ради Володимир Прокопів вже доручив Постійній комісії Київради з питань транспорту, зв'язку та реклами розглянути електронну петицію в установленому порядку.

Авторка петиції Олександра Кольцова пропонує змінити систему відліку часу так, аби на табло столичного метро висвітлювався час до прибуття наступного потягу. Наразі ж у київському метрополітені вказується, скільки хвилин пройшло після того, як потяг поїхав. “Мільйони пасажирів щодня позбавлені зручного сервісу, доступного у всіх інших метрополітенах світу — бути поінформованими про час прибуття наступного потягу. Щоразу нам, як пасажирам чомусь показують як давно пішов потяг, не вказуючи наступний інтервал. Таке використання інформаційного табло є ігноруванням справжніх потреб пасажирів”, - зазначає Олександра Кольцова.

З повним текстом петиції можна ознайомитися тут: https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=715

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]