Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Петиція про заборону торгівлі в підземних переходах та метрополітені прийнята до розгляду

12 лютого 2016 року

Петиція про заборону торгівлі в підземних переходах та метрополітені прийнята до розгляду

Електронна петиція «Заборонити та викорінити торгівлю у підземних переходах, метрополітені, зупинках громадського транспорту» набрала необхідну, згідно з рішенням Київської міської ради № 103/2006 від 8.10.2015 «Про затвердження Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій», кількість голосів та прийнята до розгляду відповідно з Положенням.

Відтак, вказана петиція набрала 10073 голоси, при мінімально необхідних 10000.

Київський міський голова Віталій Кличко вже доручив постійній комісії Київради з питань торгівлі, підприємництва та регуляторної політики розглянути електронну петицію в установленому порядку.

Автор петиції Артемій Яценко зазначає: “На сьогодні, у час можливих терористичних актів у місті, відсутня можливість швидкої евакуації з місць масового скупчення людей через встановлені у підземних переходах, шляхах котрі ведуть до метрополітену та на зупинках наземного транспорту МАФів, місць стихійної торгівлі та інших видів вуличної торгівлі”.

За словами автора ініціативи, потрібно призначити відповідальність за торгівлю в непризначених для цього місцях, та обрати відповідальних осіб, які контролюватимуть, аби в підземних переходах, метрополітені та на зупинках громадського транспорту не виникали нові МАФи.

Із повним текстом петиції можна ознайомитись за посиланням: https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=827

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]