Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Петиція щодо переформатування “Пташиного ринку” на Куренівці прийнята до розгляду

03 лютого 2016 року

Петиція щодо переформатування “Пташиного ринку” на Куренівці прийнята до розгляду

Електронна петиція «Щодо закриття чи переформатування “Пташиного ринку” у Києві» набрала необхідну, згідно з рішенням Київської міської ради № 103/2006 від 8.10.2015 «Про затвердження Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій», кількість голосів та прийнята до розгляду відповідно з Положенням.

Відтак, вказана петиція набрала 10076 голосів, при мінімально необхідних 10000.

Київський міський голова Віталій Кличко вже доручив Постійній комісії Київради з питань торгівлі, підприємництва та регуляторної політики розглянути електронну петицію в установленому порядку.

Авторка петиції Світлана Костецька зазначає, що “Пташиний ринок” на Куренівці - це не тільки місце, де можна придбати домашнього улюбленця, чи корм для нього, але й місце, де тварини - звичайний товар, який масово гине від холоду, голоду чи під колесами електричок. Практично всі тварини тут виглядають хворими і кволими. “Продавці дуже часто хитрують, і фарбують тварин шкідливою хімією аби збільшити їхню вартість. Жах навіть не в тому, що, купуючи бажане, Ви можете сильно здивуватися невідповідності купленого, найбільша біда - це віруси”, - наголошує Світлана Костецька. Вона пропонує міській владі закрити “Пташиний ринок”.

З повним текстом петиції можна ознайомитися тут: https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=1989

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]