Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Привітання з Новим Роком та Різдвом Христовим від Володимира Прокопіва

30 грудня 2015 року

Дорогі кияни!

Щороку у цей час кожен із нас підбиває підсумки за останні 12 місяців. Ми підраховуємо особисті звершення та перемоги. Аналізуємо, робимо висновки та виносимо уроки. Бо кожен прагне кращого життя — для себе, для родини і, в цілому, для країни. Тож нехай всі висновки будуть спрямовані лише на самовдосконалення у кожній з іпостасей.

Нас з Вами об'єднує спільний дім — наш Київ. Тому, безперечно хочеться побажати усім, щоб у нашому великому домі панували мир і спокій у новому році. Аби у кожній оселі лунав щирий сміх та збиралися вірні друзі.

Найбільше бажання, напевно, у всіх нас, аби зі Сходу України приходили лише гарні звістки. А злий ворог нарешті покинув нашу державу, і наші діти змогли жити під мирним небом.

У 2016 році у кожного з нас багато планів та завдань. Тож нехай всі вони здійсняться, і зроблять життя цікавішим та кращим. Будьмо солідарними!

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]