Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Прийнято до розгляду петицію щодо повернення майнового і технологічного комплексу ПАТ “Київенерго” під контроль міста

21 квітня 2017 року

Прийнято до розгляду петицію щодо повернення майнового і технологічного комплексу ПАТ “Київенерго” під контроль міста

Електронна петиція “Повернення повного майнового і технологічного комплексу “Київенерго” під контроль міста” набрала необхідну кількість голосів та прийнята до розгляду.

Відтак, вказану петицію підтримали 10047 осіб, при мінімально необхідних 10000.

Київський міський голова Віталій Кличко уже доручив постійним комісіям Київради з питань власності, з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу, а також профільним заступникам голови КМДА і виконавчому органу Київради (КМДА) розглянути електронну петицію в установленому порядку.

Автор звернення Євген Лук'янчук зазначає, що ПАТ “Київенерго” — це великий майновий комплекс, який містить будівлі різного призначення по всьому місту, земельні ділянки, підприємства спеціалізованого автотранспорту, ремонтні та сервісні підприємства. Євген Лук'янчук наголошує: “необхідно провести аудит діяльності ДТЕК в ПАТ “Київенерго” та визначити її ефективність у порівнянні з перебуванням підприємства в державному керуванні”. Автор петиції пропонує повернути місту майно ПАТ “Київенерго” в повному обсязі.

Із повним текстом петиції можна ознайомитись за посиланням: https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=5470

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]