Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Протягом минулої доби «Київавтодор» вивезла з вулично-дорожньої мережі 3 173,3 т снігу

20 січня 2016 року, 13:13

Працюючи позмінно в цілодобовому режимі, підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують виконувати роботи із зимового утримання вулично-дорожньої мережі столиці. Про це повідомляють у КК «Київавтодор».

Так, за минулу добу дорожники вивезли з вулично-дорожньої мережі 3 173,3 т снігу. Задля безпечного пересування автомобільного транспорту та пішоходів протягом доби автодорівці використали 561,8 т солі та 481,7 т піщано-соляної суміші.

Наразі на чергуванні знаходяться 256 одиниць снігоприбиральної техніки. Також 61 бригада з ручного прибирання у складі 437 осіб залучена до обробки протиожеледними матеріалами тротуарів, підходів до надземних та підземних пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту, які обслуговують підприємства КК «Київавтодор». 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]