Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ракетна атака на столицю: є постраждалі, пошкоджені обʼєкти в кількох районах, частина міста тимчасово знеструмлена і без водопостачання

02 січня 2024 року, 9:13

Від ранку 2 січня столиця переживає масовану ракетну атаку. Пошкоджені різні об’єкти в кількох районах. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі мер міста Віталій Кличко.

Зокрема, у Подільському районі пожежі в декількох місцях. У Святошинському зафіксовано влучання в будівлю соціальної інфраструктури. У Печерському – влучання в дах багатоповерхівки, а також виклик ще за однією адресою.

В Оболонському палає складське приміщення. У Деснянському сталося загоряння в будівлі супермаркету.

Скрізь працюють екстрені служби.

У багатоповерховому будинку в Солом’янському районі також сталося загоряння внаслідок ракетної атаки. Рятувальники проводять деблокування та евакуацію мешканців.

Станом на 9:12 за допомогою медиків звернулись 17 постраждалих, 16 госпіталізовано.

Також у звʼязку з ракетною атакою в деяких районах міста тимчасово відсутні електро- та водопостачання.

Київський метрополітен працює без змін – наземні станції закриті, рух здійснюється тільки підземними ділянками. Крім того, всі підземні станції працюють як укриття.

Повітряна загроза не минула – не залишайте укриття до відбою.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]