Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Розпочався прийом документів на конкурс із заміщення вакантних керівних посад Департаменту з питань держархбудконтролю КМДА

07 листопада 2016 року, 17:06

Київська міська державна адміністрація оголосила конкурс на зайняття 2-ох вакантних посад заступників директора Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю. Про це повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

За його інформацією, відповідне оголошення розміщено на офіційному веб-порталі столичної держадміністрації. Згідно з розподілом обовʼязків, заступник директора Департаменту відповідає за дозвільні процедури, а заступник директора Департаменту – начальник управління контролю за будівництвом – за контрольну діяльність у цій сфері.

«Прийом документів від осіб, які бажають взяти участь у конкурсі, триватиме з 8 до 28 листопада. Визначення ж переможців відбудеться 7 грудня цього року», – повідомив Володимир Бондаренко.

Він наголосив, що переможці конкурсу будуть призначені на посаду після проходження відповідної спеціальної перевірки.  

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]