Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рятувальники «Київської служби порятунку» ліквідовують наслідки негоди: прибирають повалені дерева з вулиць та доріг столиці

21 квітня 2024 року, 18:57

Рятувальники другого аварійно-рятувального взводу комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) «Київська служба порятунку» від ранку ліквідовують наслідки негоди у столиці: прибирають з вулиць та доріг повалені дерева, для відновлення руху розчищають тротуари й проїжджі частини, звільняють з-під дерев автотранспорт. Про це інформує Департамент муніципальної безпеки КМДА.

У Подільському районі на вулиці Світлицького дерево впало на автівку та електричні дроти. Рятувальники КАРС оперативно виїхали на виклик, за допомогою спецобладнання та автовишки звільнили авто і дроти, прибрали з дороги повалене дерево.

У Святошинському районі на вулиці Михайла Котельникова внаслідок негоди дерево впало на 6 припаркованих автівок. Рятувальники оперативно виїхали на місце події та за допомогою спецтехніки звільнили автівки з-під дерева.

У Солом’янському районі на вулиці Новопольовій через сильний вітер надірвався лист металу на даху п’ятиповерхового будинку – рятувальники оперативно демонтували аварійний лист. На проспекті Відрадному дерево впало на проїжджу частину. Рятувальники за допомогою спецтехніки прибрали дерево, рух транспорту на цій ділянці відновлено.

Оперативні підрозділи КАРС «Київська служба порятунку» продовжують працювати та виїжджають на виклики цілодобово.

Нагадаємо, що у разі падіння дерев чи гілок, телефонуйте до аварійно-диспетчерської служби КО «Київзеленбуд»: 0442724018.

Якщо падіння дерев і гілок загрожує життю, звертайтесь до рятувальників за номерами: 101 або 0444303713 (телефон КАРС). При травмуванні людей негайно телефонуйте 103.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]